
bier
Je kent het vast wel: je begint ergens aan en voor je het weet zit je diep in het spreekwoordelijke konijnenhol. Zo is het voor mij met bierbrouwen: er opent zich een wereld vol geschiedenis, tradities, kennis, kunde, trial & error en proeven, proeven, proeven. Mislukt bier, slecht bier, middelmatig bier, lekker bier, fantastisch bier!
Hieronder een aantal van mijn beter gelukte brouwsels. Klik door voor meer details.
Pivo
Urtype Pilsner gebrouwen volgens traditie: karaktervol, bitter en droog.
Amber Ace
American Amber Ale met zachte bitter- en aromahops.
Eindbes
Friszure Fruit Sour vol frambozen, zwarte bes en kersen.
Pierre
Klassiek Witbier: friszoet, kruidig, fruitig en troebel.
Chopper
Nieuw-Zeelandse pils, bijzonder hoppig en fris.
Bruus
Bruisende Grape Ale volgens de traditionele Champagne-methode
Haardvuur
Een verwarmende Quadrupel voor koude winters. Gerijpt op eik.