bier

Je kent het vast wel: je begint ergens aan en voor je het weet zit je diep in het spreekwoordelijke konijnenhol. Zo is het voor mij met bierbrouwen: er opent zich een wereld vol geschiedenis, tradities, kennis, kunde, trial & error en proeven, proeven, proeven. Mislukt bier, slecht bier, middelmatig bier, lekker bier, fantastisch bier!

Hieronder een aantal van mijn beter gelukte brouwsels. Klik door voor meer details.

Pivo

Urtype Pilsner gebrouwen volgens traditie: karaktervol, bitter en droog.

Amber Ace

American Amber Ale met zachte bitter- en aromahops.

Eindbes

Friszure Fruit Sour vol frambozen, zwarte bes en kersen.

Pierre

Klassiek Witbier: friszoet, kruidig, fruitig en troebel.

Chopper

Nieuw-Zeelandse pils, bijzonder hoppig en fris.

Bruus

Bruisende Grape Ale volgens de traditionele Champagne-methode

Haardvuur

Een verwarmende Quadrupel voor koude winters. Gerijpt op eik.